Η διαχείριση της Πληροφορικής δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη πρόκληση. Το hardware, το software και οι χρήστες μπορούν να βρίσκονται οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή, καθιστώντας τα περιβάλλοντα Πληροφορικής εξαιρετικά δυναμικά και συχνά περίπλοκα. Μια φαινομενικά απλή ερώτηση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο να απαντηθεί: "Ποιος χρησιμοποιεί τι;" Αυτή η ερώτηση μας ενέπνευσε και μας οδηγεί ακόμα. Πιστεύουμε ότι η απάντηση είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση και απλοποίηση πολλών από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες Πληροφορικής καθημερινά. 

Δείτε περισσότερα...

 

Η ANET είναι μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού με έδρα την Βιρτζίνια των Η.Π.Α. και θυγατρικές σε Τουρκία και Ελβετία. Η εταιρεία έχει διεθνή ανάπτυξη με περισσότερους από 280 πελάτες στην Ευρώπη και περισσότερους από 30 συνεργάτες. Η κύρια αγορά της είναι Μικρές, Μεσαίες Επιχειρήσεις και Μεγάλοι Οργανισμοί και δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλους τους εμπορικούς τομείς, όπως Ενέργεια, Οικονομία, Εκπαίδευση, Κυβερνητικοί και Δημόσιοι φορείς, Λιανική Πώληση, Μεταφορές, Τουρισμός

Δείτε περισσότερα...

  

 

Η ROC Software αναπτύσσει λύσεις Enterprise Output Management και Job Scheduling για να βοηθά τα τμήματα Πληροφορικής των Οργανισμών να γλυτώνουν πολύτιμο χρόνο και χρήματα στην διαχείριση των επιχειρηματικά κρίσιμων λειτουργιών τους. Οι λύσεις της ROC είναι εύκολες στην εγκατάσταση στις κυριότερες πλατφόρμες όπως UNIX, Linux, Windows και HP e3000. Περισσότεροι από 4.000 πελάτες παγκοσμίως στηρίζονται στην ROC Software για καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις, σταθερή αξιοπιστία, και εκπληκτική υποστήριξη. Η ROC Software εδρεύει στο Όστιν του Τέξας.

Δείτε περισσότερα...

 

Η EfficientLab είναι ένας ανεξάρτητος κατασκευαστής λογισμικού, που παρέχει υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας λύσεις για τον  έλεγχο και την ασφάλεια της εργασιακής δραστηριότητας από τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν στο εσωτερικό των Οργανισμών με τη χρήση των υπολογιστών, του διαδικτύου και των εφαρμογών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και το πρώτο της προϊόν, το Workexaminer, διατέθηκε στην αγορά το 2005. Η EfficientLab εδρεύει στο Μαϊάμι. Το Workexaminer έχει πάνω από 2.000 πελάτες παγκοσμίως με το 60% αυτών να βρίσκονται στις Η.Π.Α.

Δείτε περισσότερα...

 

Η NOVOSOFT ιδρύθηκε το 2002. Σήμερα είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού παγκοσμίως. Στόχος της είναι να είναι αναγνωρίσιμη σαν μια σημαντική δύναμη στην δημιουργία και διατήρηση των standards για τις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού στην παγκόσμια αγορά Πληροφορικής. Παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικού κόστους προϊόντα και λύσεις. Η NOVOSOFT είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για ανάπτυξη λογισμικού και προϊοντικές λύσεις.

Δείτε περισσότερα...

 

 

 

Τον Ιανουάριο του 2008, μια ομάδα ατόμων προερχόμενων από τους μεγαλύτερους οίκους λογισμικού της Δανίας ίδρυσαν την LicenseWatch, με κεντρικά γραφεία στο Soeborg της Δανίας. Ο σκοπός τους ήταν, και ακόμα είναι, να δημιουργήσουν το καλύτερο εργαλείο για Software Asset Management στον κόσμο, τόσο από τεχνολογική όσο και από λειτουργική άποψη. Μετά την μεγάλη τους επιτυχία στην τοπική αγορά, η LicenseWatch επέκτεινε τις δραστηριότητες της και τώρα έχει αρκετά γραφεία και αντιπροσώπους στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα...

Στην Alpaco επιλέγουμε τις συνεργασίες μας με αυστηρά κριτήρια και γνώμονα την καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνολογιών και η υψηλού επιπέδου κατάρτιση των στελεχών μας, σε συνδυασμό με την συνεχή επιμόρφωση αυτών, είναι οι κύριοι άξονες της λειτουργίας και φιλοσοφίας της εταιρείας μας.