ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ – workexaminer

 

 

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων Ασφαλείας και IT, από τη μια πλευρά έχουν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που κρύβονται σε κακόβουλα λογισμικά και να αμυνθούν απέναντι σε εξωτερικές επιθέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέξουν τις εσωτερικές απειλές που έχουν ένα ευρύ φάσμα, από την καθαρή αμέλεια ως την κακόβουλη πρόθεση.

 

 

 


Το
 workexaminer είναι μια σύνθετη λύση για τον έλεγχο και την ασφάλεια της εργασιακής δραστηριότητας από τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν στο εσωτερικό ενός Οργανισμού με τη χρήση των υπολογιστών, του διαδικτύου και των εφαρμογών. Έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων (40-50 υπαλλήλων) και Οργανισμών (10.000+ υπαλλήλων) και στοχεύει κυρίως σε διευθυντές τμημάτων, στο τμήμα Ασφαλείας και το IT, στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και στην ανώτερη διοίκηση.

 

Το workexaminer παρέχει τις δυνατότητες:

 

Ελέγχου

Έλεγχο των ενεργειών του χρήστη  μέσω φιλτραρίσματος του διαδικτύου, χρονόμετρο χρήσης διαδικτύου, φιλτράρισμα και έλεγχο εκκίνησης εφαρμογών, αλλά και ειδοποιήσεις για το πότε ένας χρήστης άνοιξε μια περιορισμένη ιστοσελίδα/ εφαρμογή.

 

Ασφάλειας

Άποψη σε πραγματικό χρόνο  των δραστηριοτήτων των χρηστών στους υπολογιστές τους: live screenshots, ενεργές εφαρμογές\ιστοσελίδες, ενεργή\ανενεργή κατάσταση, κλπ.

 

Ανάλυσης

Διαδραστικές αναφορές με πλήρη εικόνα για το πως χρησιμοποιούν οι χρήστες τους υπολογιστές τους.  Περιλαμβάνονται πολλές αναφορές χρήσης εφαρμογών και διαδικτύου, screenshots, καταγραφές chat, ανίχνευση προσέλευσης και άλλα…

 

Αναφορών

Αυτόματες προγραμματισμένες αναφορές στέλνονται μέσω e-mail ή αποθηκεύονται σε έναν κοινό φάκελο σε πάνω από 10 διαφορετικές μορφές.

 

 


Χαρακτηριστικά
 

Το workexaminer  έχει τρεις κύριες λειτουργίες

 

 

 

 

Το workexaminer προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα: