SIEM ΚΑΙ LOG MANAGEMENT – SURELOG

 

Επωφεληθείτε περισσότερο, πληρώστε λιγότερα!

 

Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία παρακολούθησης για επαγγελματίες ασφάλειας με περιορισμένους πόρους με το λογισμικό SureLog.

 

Οι επαγγελματίες ασφαλείας δεν μπορούν να σταματήσουν ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν. Αλλά χωρίς ανθρώπους να παρακολουθούν ενεργά τη δραστηριότητα ασφαλείας, η ορατότητα είναι περιορισμένη. Το SureLog σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες παρακολούθησης των μικρών ομάδων ασφάλειας. Το SureLog παρέχει αυξημένη ορατότητα ασφαλείας και μειωμένη διάρκεια χρόνου απόκρισης χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσωπικό.

 

 

Εκατοντάδες υποστηριζόμενες πηγές δεδομένων καθώς και ενσωματωμένη παρακολούθηση ακεραιότητας αρχείων παρέχουν πλούσιες πληροφορίες για έξυπνη παρακολούθηση.

 

Πάνω από 700 εξειδικευμένοι κανόνες ελέγχουν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να εντοπίσουν πιθανά περιστατικά ασφάλειας.

 

Η ενεργή ανταπόκριση μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να θέτει αυτόματα σε καραντίνα, να αποκλείει ή να απενεργοποιεί προσωρινά ύποπτες δραστηριότητες.


Οι έξυπνοι πίνακες ελέγχου για την ανάλυση συμβάντων και
logs, καθώς και η γρήγορη αναζήτηση, επιτρέπουν στους υπεύθυνους ασφάλειας να αξιολογούν γρήγορα τα περιστατικά.

 

Η ενσωματωμένη νοημοσύνη σε δίκτυα, εφαρμογές και ασφάλεια επιταχύνει την ανάλυση των βαθύτερων αιτιών.

 

 

Απλοποιήστε το IT Compliance και τα Regulatory Audits με το SureLog

 

Το SureLog σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον αντίκτυπο του κινδύνου συμμόρφωσης στον Οργανισμό σας. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τις ρυθμιστικές αλλαγές, και να διαχειρίζονται τις σχετικές πολιτικές και ελέγχους.

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα παρακολούθησης ενσωματωμένο στο SureLog αντιμετωπίζει τα κενά συμμόρφωσης, επιδεικνύει τη διαχείριση κινδύνου και αυτοματοποιεί την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τη συμμόρφωση.

 

Οι έλεγχοι συμμόρφωσης εξελίσσονται ταχύτατα από checklist-based σε risk-based. Για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένοι έλεγχοι, οι Οργανισμοί πρέπει να επιδείξουν ισχυρή εστίαση στην ασφάλεια, ενώ συγχρόνως να αντιμετωπίσουν χρονοβόρες απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων σχετικά με την συμμόρφωση. Το SureLog βοηθά τους Οργανισμούς να αποκτήσουν την αυτοματοποίηση αναφοράς που χρειάζονται, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα σύστημα παρακολούθησης, έρευνας και συστήματος αντιμετώπισης περιστατικών all-in-one, το οποίο υποστηρίζει την risk-based παρακολούθηση.

 

 

Διαχειριστείτε το κόστος των λειτουργιών ασφαλείας με ταυτόχρονη βελτίωση της αποτελεσματικότητας

 

Είτε έχετε ήδη ένα SIEM που καταναλώνει τον προϋπολογισμό και τους πόρους σας, είτε παιδεύεστε με χειροκίνητες, αναποτελεσματικές διαδικασίες ασφάλειας, το SureLog προσφέρει σταθερή απόδοση επένδυσης μέσω της οικονομικά προσιτής τιμής του, της αυτοματοποίησης και της βελτιωμένης ασφάλειας που διαθέτει.

 

Δεν είναι μυστικό ότι πολλές υλοποιήσεις SIEM θεωρούνται ότι είναι κοστοβόρες. Τα υψηλά κόστη αδειοδότησης, η συνολική πολυπλοκότητα και η ανάγκη για συνεχή φροντίδα και τροφοδότηση δεδομένων έχουν κάνει πολλούς Οργανισμούς που χρειάζονται απεγνωσμένα τα οφέλη του SIEM να το εγκαταλείψουν ως λύση. Το SureLog μειώνει δραστικά το κόστος του SIEM, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία σε επαγγελματίες ασφάλειας με περιορισμένους πόρους. Με την εξάλειψη της ανάπτυξης μεγάλων επιχειρηματικών χαρακτηριστικών που χρησιμοποιούνται σπάνια και εστιάζοντας σε εκείνα που βελτιώνουν τις λειτουργίες, το SureLog προσφέρεται με πολύ προσιτή άδεια χρήσης, συντήρηση και λειτουργικό κόστος.

 

Το απλό μοντέλο αδειοδότησης "all-in-one" είναι συνήθως μικρότερο από το κόστος συντήρησης του SIEM.

 

Περιλαμβάνει τις παραδοσιακές δυνατότητες SIEM καθώς και ενσωματωμένη διαχείριση log files, παρακολούθηση ακεραιότητας αρχείων, ενεργή απόκριση, μπλοκάρισμα USB βάσει πολιτικής και παρακολούθηση βάσεων δεδομένων SQL.

 

Η εστίαση μας στη χρηστικότητα και την ανάπτυξη δεν απαιτεί πρόσθετη συμβουλευτική, εκπαίδευση ή προσωπικό.

 

 

Συσχέτιση συμβάντων μνήμης

 

Πρόσβαση στην συσχέτιση log files και συμβάντων σε πραγματικά real-time με επεξεργασία logs πριν την εγγραφή τους στη βάση δεδομένων, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε άμεσα σε απειλές ασφάλειας και ζωτικά προβλήματα δικτύου με το χαρακτηριστικό της συσχέτισης συμβάντων του SureLog.

 

Η συσχέτιση συμβάντων είναι το κλειδί για μια αποτελεσματική SIEM λύση. Όμως, δεν είναι όλες οι μηχανές συσχέτισης ίδιες. Με το SureLog, έχετε πραγματική συσχέτιση συμβάντων σε πραγματικό χρόνο για να ανιχνεύσετε και να περιορίσετε αμέσως τις απειλές. Το SureLog είναι ένα εργαλείο ανάλυσης log files που παρέχει άμεση αναγνώριση συμβάντων, ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε σε σημαντικά ζητήματα άμεσα.

Η ανάλυση σε πραγματικό χρόνο του SureLog σημαίνει ότι είστε σε θέση να αναλάβετε άμεσα δράση για να περιορίσετε μια απειλή ή να αποτρέψετε μια επίθεση. Επιπλέον, το SureLog παρέχει αυτοματοποιημένες ενέργειες για τον μετριασμό απειλών, ώστε να μπορείτε να προστατέψετε το δίκτυό σας όλο το 24ώρο.

 

Το SureLog σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τόσο ζητήματα ασφάλειας, όσο και λειτουργικά προβλήματα - είτε πρόκειται για παραβίαση δεδομένων, είτε για πρόβλημα απόδοσης δικτύου - κατανοώντας τη σχέση μεταξύ διαφορετικών δραστηριοτήτων χρησιμοποιώντας πολλαπλές συσχετίσεις συμβάντων. Για παράδειγμα, εγκαθίσταται μια μη εξουσιοδοτημένη εφαρμογή και, στη συνέχεια, παρατηρείται σημαντική αύξηση της FTP κίνησης που εισέρχεται και εξέρχεται από αυτό το σύστημα.

 

Το SureLog έχει επίσης τη μοναδική δυνατότητα να ορίζει ανεξάρτητα όρια για τη δραστηριότητα ανά συμβάν ή ομάδα συμβάντων. Συνδυάζοντας τις ισχυρές δυνατότητες συσχετισμού και οριοθέτησης του SureLog, έχετε ασφάλεια πληροφοριών στην οποία μπορείτε να βασίζεστε.

Και, με περισσότερους από 300 ενσωματωμένους κανόνες συσχέτισης συμβάντων και εύκολη κατανόηση κατηγοριοποίησης, το SureLog προσφέρει ορατότητα και έλεγχο άμεσα με την εγκατάσταση. Η βιβλιοθήκη συσχετισμών των προρυθμισμένων κανόνων, μαζί με τη δυνατότητα δημιουργίας προηγμένων κανόνων με εύκολο επεξεργαστή κανόνων, σημαίνει ότι μπορείτε να αποχαιρετήσετε τη σύνταξη πολύπλοκων σεναρίων για να συσχετίσετε γεγονότα-εξαλείφοντας πολλές ώρες εργασίας για εσάς.

 

 

 

Αποκτήστε την πιο γρήγορη απόδοση EPS στην αγορά

 

Μια SIEM εφαρμογή είναι τόσο καλή όσο η ποσότητα πληροφοριών που μπορεί να επεξεργαστεί σε πραγματικό χρόνο. Το SureLog σας παρέχει τις πιο γρήγορες καταγραφές ανά δευτερόλεπτο (EPS) που είναι διαθέσιμες σήμερα, ώστε να εντοπίζετε τις απειλές καθώς αυτές συμβαίνουν.

 

Η γρήγορη απόδοση EPS είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της συμμόρφωσης με τα πρότυπα ISO 9002 καθώς και SOX, HIPAA, PCI και άλλους ομοσπονδιακούς κανονισμούς για την online ασφάλεια. Τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ασφαλή, θα προστατεύεστε από την ευθύνη και θα είστε έτοιμοι για έκτακτους ελέγχους όποτε αυτοί συμβούν.

 

Διαβάστε Περισσότερα...